✔ Gratis verzending 

✔ Niet verkrijgbaar bij de lokale drogisterij 

✔ Haar- en gezichtsverzorging

Bij Safrana Cosmetics kunt haarproducten bestellen geschikt voor elk type haar. Maakt u gebruik van de  Curly Girl-methode? Of bent u op zoek naar producten van het merk Cantu? Al deze, maar ook andere producten voor uw haarverzorging kunt u online bij ons kopen of u brengt een bezoek aan onze winkel in Purmerend. Wist u dat veel producten die wij aanbieden namelijk niet makkelijk te vinden zijn in de Nederlandse drogisterijen?

Vragen over onze producten?

CONTACTEER ONS!

Haarproducten voor haar met krullen bestellen

Heeft u een bos met krullen? Wij weten dat het onderhouden van krullen enorm lastig kan zijn. Krullen drogen namelijk sneller uit door het overmatige talg op uw hoofdhuid. Het talg blijft namelijk liggen, omdat de krullen het talg niet gemakkelijk verdelen. Wij helpen u graag met de juiste haarproducten die u gemakkelijk online kunt kopen in onze webshop. Zo wordt het gemakkelijker om uw mooie bos krullen te verzorgen en te onderhouden. Niet alleen voor krullend haar, maar ook voor andere haartypes hebben wij de beste producten. Onze haarproducten kunt u gemakkelijk vanuit huis bestellen. U kunt bij ons haarverzorging online én offline kopen, waarbij u kiest uit onder andere de volgende categorieën:

We bieden ook haarverzorging voor kinderen met krullen aan die u ook online kunt  bestellen. Zo zorgt u ervoor dat uw kind optimaal kan genieten van een prachtige bos krullen. Hierbij kunt u denken aan conditioner, gel, maar ook anti-klitspray. Naast dat u online uw haarverzorging kunt kopen, bent u van harte welkom in onze winkel in Purmerend. Is uw haar beschadigd? Ook dan kunt u bij ons gemakkelijk online de beste producten voor uw haarverzorging kopen. Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze aanbiedingen en onze nieuwe producten.

haarproducten

Profiteer van gratis verzending bij het online kopen van haarproducten

Vergeet niet uw favoriete haarproducten te bestellen bij Safrana Cosmetics! Wist u dat als u bij ons een bestelling plaatst, wij deze gratis naar elk adres in Nederland verzenden? Heeft u vragen over hebt gebruik van Arabische verzorgingsproducten? Of wilt u meer informatie over de haarproducten die u bij ons online kunt kopen? Neem dan gerust contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@safranacosmetics.nl. Uw vraag zal zo spoedig mogelijk door één van onze medewerkers worden beantwoord. Het is ook mogelijk om ons telefonisch te bereiken. Wij zijn te bereiken op het volgend telefoonnummer +31 299 606 611.

check Product added to compare.